Περιοδεία του Αλέξανδρου Κουλοχέρη στη λαϊκή αγορά της Δροσούπολης

Στη λαϊκή αγορά περιόδευσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, κ. Αλέξανδρος Κουλοχέρης, με τους συνεργάτες του το πρωί της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου.

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής κ.  Αλέξανδρος Κουλοχέρης είχε την ευκαιρία να συναντήσει πρόσωπο με πρόσωπο τους δημότες, να ακούσει τα καθημερινά προβλήματά τους και να τους ενημερώσει για τα μελλοντικά πλάνα της παράταξής του.

Θερμή ήταν η υποδοχή του υποψηφίου Δημάρχου από τον κόσμο που ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Κουλοχέρη και του επισήμανε κάποια από τα βασικά προβλήματα που ταλανίζουν τις γειτονιές τους.

Θετικά σχόλια προκάλεσε το γεγονός ότι ο κ. Κουλοχέρης, περίπου 200 ημέρες πριν τις εκλογές, βγήκε να περιοδεύσει στη λαϊκή αγορά με συνοδεία από το νεανικό επιτελείο του που με μια ευπρεπής παρουσία κέρδισε τις εντυπώσεις του κόσμου.

Σε συζητήσεις με τους παραγωγούς και πωλητές της λαϊκής αγοράς αφουγκράστηκε την ασφυκτική οικονομική τους κατάσταση και στάθηκε στο πλευρό τους ανακοινώνοντας ότι θα προγραμματίσει επίσημη συνάντηση με το προεδρείο για τη χάραξη μιας στρατηγικής με γνώμονα την επίλυση προβλημάτων σχετικά με τις δημοτικές υποχρεώσεις.