Πρώτη επίσημη παραδοχή από την πλευρά του Παππού ότι δεν θα εκλεγεί Δήμαρχος.

Πριν από λίγο δημοσιεύτηκε από το προσφιλές στην παράταξη Παππού paraponofylis.blogspot.com η παραδοχή της ήττας του Παππού στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Γράφει το παράπονο : ‘’Παρατηρούμε την μέχρι τώρα σιωπηρή εκεχειρία μεταξύ δεύτερης και τρίτης παράταξης που δηλώνει ότι δεν τους ενδιαφέρει ποια θέση τελικά θα καταλάβουν αφού βλέπουν ότι η πρώτη θέση είναι ‘’καβατζωμένη’’.

Γνωρίζουν επίσης οι επικεφαλής αυτών των παρατάξεων πολύ καλά πως και ανατροπή να πετύχουν τη δεύτερη Κυριακή, αν υπάρξει, δε θα μπορέσουν να πιάσουν το μαγικό αριθμό της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων και οι δύο μαζί’’.

Η κάλπη είναι γκαστρωμένη, έλεγε ο αείμνηστος Χαρίλαος Φλωράκης.

Άρα δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι πρώτος, δεύτερος ή τρίτος στις εκλογές. Ο Παππούς πιστεύει πως είναι πρώτος, αλλά όπως διαβάζετε δεν πιστεύει πια πως θα βγει Δήμαρχος. Κι αυτό γιατί με το νέο νόμο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές απαιτούνται  ευρύτερες συμμαχίες και συναινέσεις λέξεις που δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο του Παππού.

Όπως βλέπετε, η απόφαση της παράταξης Φυλή. Νέο Ξεκίνημα του Υποψηφίου Δημάρχου Αλέξανδρου Κουλοχέρη:  ‘’Ποτέ με τον Παππού’’ έχει αρχίσει και πιάνει τόπο.

Ναι σε ευρύτερες συμμαχίες, ναι στην ομόνοια και στη συναίνεση αλλά ένα ξεκάθαρο όχι στον Παππού και στις παρελθοντικές μεθόδους του.

Ο ίδιος ο Παππούς παραδέχεται ότι αυτή τη φορά η Δημαρχία είναι γι αυτόν άπιαστο όνειρο.

Έχει δύο μήνες και μια εβδομάδα για να το χωνέψει.