Ρεζίλι έγινε για άλλη μια φορά ο Παππούς

Ο

Επίσκεψη στον ΧΥΤΑ Φυλής πραγματοποίησε σήμερα (16/4) το πρωί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στον χώρο παραβρέθηκε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, κ. Αλέξανδρος Κουλοχέρης, ο οποίος είχε ένα σύντομο διάλογο με τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Πατούλη.

Τόνισε ότι αυτό το πρόβλημα δεν λύνεται με προχειρότητες, αλλά απαιτεί ώριμη συζήτηση, ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης από πλευράς διοικούντων και ρηξικέλευθες αποφάσεις απέναντι στα συμφέροντα. Απαίτησε δε, και τη συμμετοχή του κόσμου της περιοχής διότι πρέπει να υπάρξει ενημέρωση και διαφάνεια.

Σε μια ακόμη φαρσοκωμωδία από πλευράς Παππού εξελίχθηκε η περιήγηση του κ. Μητσοτάκη, αφού ο κ. Παππούς έγινε για ακόμη μια φορά ρεζίλι και στάθηκε μικρότερος των περιστάσεων σχετικά με το θέμα της χωματερής.

Μια επίσκεψη που θα μπορούσε να την αναγάγει σε μοχλό πίεσης εκείνος την μετέτρεψε, όπως άλλωστε συνηθίζει, σε προεκλογική φιέστα. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι αντιμετωπίζει με προχειρότητα το θέμα που απασχολεί όλους τους δημότες και αναλώθηκε σε ξαναζεσταμένες προεκλογικές εξαγγελίες από το 2007 για κλείσιμο της χωματερής και φωτοβολταϊκά με δωρεάν ρεύμα στους δημότες.

Ειλικρινά προκαλεί εντύπωση πως ο άνθρωπος που με σύνολο 9 χρόνων διοίκησης δεν έκανε τίποτα για την χωματερή, συνεχίζει ανερυθρίαστα να δηλώνει ότι θα προχωρήσει στο κλείσιμο της.

Δεν έκανε τίποτα όλα αυτά τα χρόνια  ο κ. Παππούς διότι είναι αυτός ο οποίος έλκει τα σκουπίδια μιας ζει και τρέφεται από αυτά.

 

  • Κύριε Παππού γιατί δεν ενημερώσατε το δημοτικόσυμβούλιο και τους δημότες για την επίσκεψη;
  • Κύριε Παππού τι κάνατε για το κλείσιμο της χωματερής κατά τη διάρκεια και των δυο θητειών σας ως Δήμαρχος;
  • Κύριε Παππού γιατί παρευρέθηκαν μόνο οι αυλικοί σας;
  • Κύριε Παππού θα μας ενημερώσετε ποτέ για τις κρυμμένες μελέτες που έχουμε πληρώσει και δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο κόσμος της Φυλής πεθαίνει από τη χωματερή;
  • Κύριε Παππού ποιο είναι τελικά το σχέδιο, αν έχετε, που έχετε για την χωματερή;

 

Ο κ. Παππούς αρκέστηκε στην παράδοση ενός φακέλου που ζητά την χρηματοδότηση, τον οποίο περιφέρει και κοροϊδεύει τον κόσμο από το 2007. 

 

Σταματήστε να παίζετε παιχνίδια στις πλάτες των δημοτών.

Είστε επικίνδυνοι και μαζί με τα σκουπίδια σας, μας οδηγείτε στο θάνατο. 

Το πρόβλημα μπορεί να το λύσει ΜΟΝΟ

ένας νέος Δήμαρχος, με νέα καθαρή υπογραφή,

έξω από τη διαπλοκή,

έξω από προσωπικά συμφέροντα,

έξω από εργολάβους. 

Το πρόβλημα δε λύνεται με επισκέψεις μισής ώρας και χωρίς να έχετε δίπλα σας τον λαό της Φυλής που πεθαίνει από την χωματερή.

Γίνατε ρεζίλι για άλλη μια φορά με την προχειρότητα που αντιμετωπίζετε την τόσο σοβαρή κατάσταση.

Εμείς θα κάνουμε τα πάντα, θα πάμε παντού, θα μιλήσουμε με όλους τους δημότες της Φυλής για να μην καταδικαστεί η Φυλή από τέτοιους ανεύθυνους Δημάρχους.