Β. Σταματάκος: «Η ανέγερση νέου παιδικού σταθμού στη Φυλή άργησε … τέσσερα χρόνια»

 

Την αντίδραση του Ανεξάρτητου Τοπικού Συμβούλου Φυλής, κ. Βαγγέλη Σταματάκου, προκάλεσε η αναγγελία του νέου παιδικού σταθμού στη Φυλή.

 

Ο κ. Βαγγέλης Σταματάκος κάνει λόγο για τετραετής καθυστέρηση του εν λόγω έργου που έχει ψηφοθηρικό χαρακτήρα ενόψει των Δημοτικών Εκλογών.

 

Επιπλέον, ο κ. Σταματάκος τόνισε ότι η επίσπευση των διαδικασιών ανέγερσης του είναι πλέον μονόδρομος αφού θα πρέπει να μπει ένα τέλος στην ταλαιπωρία των παιδιών και των γονιών τους και να σταματήσει η Δημοτική αρχή να παίζει μικροπολιτικά παιχνίδια εις βάρος τους.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Αγαπητοί συμπολίτες,

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την εξαγγελία του νυν δημάρχου κ. Χρήστου Παππού για την ανέγερση βρεφονηπιακού σταθμού στη Δημοτική ενότητα Φυλής και μετά από αλλεπάλληλες καθυστερήσεις η Δημοτική αρχή αποφάσισε να ανακοινώσει την ανέγερση του για ακόμα μία φορά. Φυσικά το γεγονός ότι η Δημοτική αρχή επέλεξε να κάνει αυτή την ανακοίνωση λίγους μόνο μήνες πριν από τις Δημοτικές εκλογές του 2019 δημιουργεί σε όλους μας την εντύπωση ότι το κάνει για ψηφοθηρικούς και μόνο λόγους.

Η πολύ μεγάλη καθυστέρηση ανέγερσης του βρεφονηπιακού σταθμού στη Δημοτική ενότητα Φυλής έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στους γονείς και στα παιδιά και φυσικά η επίσπευση των διαδικασιών ανέγερσης του είναι πλέον μονόδρομος. Θα πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος στην ταλαιπωρία των παιδιών και των γονιών τους και να σταματήσει η Δημοτική αρχή να παίζει μικροπολιτικά παιχνίδια εις βάρος τους.

Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΥΛΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ

 

%d bloggers like this: