Τέλος στην κακοδιαχείριση της διοίκησης Παππού

Μια καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, κ. Αλέξανδρος Κουλοχέρης, με αφορμή τη συνάντησή του με τον Δήμαρχο Περιστερίου, κ. Ανδρέα Παχατουρίδη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουλοχέρης εξαπέλυσε μύδρους προς τους ιθύνοντες της υποβάθμισης του Δήμου Φυλής, Παππού-Μπουραΐμη,
καθώς μετά από την συνάντηση με τον κ. Παχατουρίδη
διατύπωσε για ακόμη μια φορά ότι:

Όταν ένας Δήμαρχος έχει θέληση και όραμα για τον τόπο του, τότε μπορεί να τον βάλει σε αναπτυξιακή τροχιά.

Στην ανακοίνωση ο κ. Κουλοχέρης κάνει λόγο
για μια απαρχαιωμένη πολιτική των διοικούντων, που έφερε τον Δήμο Φυλής σε μια συνεχόμενη κοινωνική καθίζηση με ελλιπείς δομές για τους δημότες.
Από την
άλλη εξήρε το έργο του “τσάρου” των Δημάρχων, που έχει βάλει το Περιστέρι στις ταχύτατα αναπτυσσόμενες πόλεις της χώρας.

Στην ουσία ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής υπογραμμίζει

ότι με αποφασιστικότητα και ρεαλισμό

μπορεί ο Δήμος Φυλής

να παραδειγματιστεί

από τα επιτυχημένα μοντέλα της πόλης του Περιστερίου και των Τρικάλων.

Καλεί δε, τους πολίτες να γυρίσουν σελίδα και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, κ. Αλέξανδρος Κουλοχέρης πραγματοποιεί συναντήσεις με πρωτοπόρους δημάρχους που έχουν αφήσει την σφραγίδα τους στην τοπική αυτοδιοίκηση, για το έργο και τον σεβασμό τους προς τον δημότη.

Μετά τον επιτυχημένο Δήμαρχο Τρικκαίων – πρωτοπόρο στην Ελλάδα στον τομέα των ψηφιακών εφαρμογών για τον πολίτη και τις οικολογικές παρεμβάσεις στην πόλη των Τρικάλων –

ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, κ. Αλέξανδρος Κουλοχέρης συναντήθηκε την Τρίτη 3 Απριλίου με τον επί 17 χρόνια Δήμαρχο Περιστερίου, κ. Ανδρέα Παχατουρίδη.

 

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα εργαλεία για μια χρηστή διοίκηση και την ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα υγείας και κοινωνικής πολιτικής που παρέχει ο Δήμος Περιστερίου στους δημότες.

Στο Δήμο Περιστερίου λειτουργεί σύγχρονο αστικού τύπου Κέντρο Υγείας για όλους τους δημότες, την στιγμή που οι διοικήσεις Παππού-Μπουραΐμη δεν έχουν κάνει τίποτα για την περίθαλψη του δημότη στη Φυλή.

 

Παρά τις δυνατότητες που έδωσε το κεντρικό κράτος για τη δημιουργία δημοτικών δομών, εκείνοι αδιαφόρησαν για την υγεία των πολιτών και προτίμησαν να οργανώσουν πολιτιστικές εκδηλώσεις που τους δίνουν το στιγμιαίο χειροκρότημα.

 

Γιατί η αλήθεια είναι

ότι ούτε ο κ. Παππούς ούτε ο κ. Μπουραΐμης

είχαν ποτέ ουσιαστικό πρόγραμμα υγείας για τον δημότη.

Γιατί δεν είναι πρόγραμμα

η πρακτική τους να μετατρέπουν σε ελεημοσύνη και τρόπο εξαγοράς ψήφων

ευκαιριακούς σχεδιασμούς.

 

Οι επιτυχημένοι Δήμαρχοι όπως ο κ. Παχατουρίδης σέβονται την αξιοπρέπεια των δημοτών τους και παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και όχι «ψίχουλα» με αντάλλαγμα την ψήφο.

Αυτή είναι η νοοτροπία των Παππού-Μπουραΐμη: ακόμη και τα έργα που ευαγγελίζονται είναι εξ ολοκλήρου χρηματοδοτούμενα από τη Περιφέρεια Αττικής.

Η συνάντηση αυτή δηλώνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του υποψηφίου Δημάρχου Φυλής, κ. Αλέξανδρου Κουλοχέρη, σχετικά με έναν βασικό τομέα, αυτόν της υγείας και της κοινωνικής μέριμνας των δημοτών.

Σε μια περιοχή με τέτοια περιβαλλοντική όχληση,

με διαρκώς αυξανόμενα ποσοστά θνησιμότητας και μείωση του προσδόκιμου ζωής,

η μόνη απάντηση σε αυτούς που αδιαφορούν για την υγεία μας,

είναι η απαξίωση και η καταψήφισή τους.

Αλλά και η εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης για τη δημιουργία των απαραίτητων δομών υγείας και κοινωνικής μέριμνας.

 

Ο δημότης δε ανέχεται πλέον αδιάφορους Δημάρχους που δεν έχουν την τεχνογνωσία να βάλουν τον Δήμο Φυλής σε τροχιά εκσυγχρονισμού.

 

Οι δημότες της Φυλής αξίζουν καλύτερο Δήμο και θα τον διεκδικήσουν.

 

Όλοι μαζί θα γυρίσουμε τη πλάτη στους υπεύθυνους της σημερινής υποβάθμισης, όλοι μαζί θα γυρίσουμε σελίδα για το καλό των παιδιών μας.

 

Στο σκοτάδι απαντάμε με φως!