ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ!

Στον αέρα τα πολυδιαφημιζόμενα έργα του Παππού . 14 ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ της πολεοδομίας  ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να συμμετάσχουν στη διαδικασία παραλαβής  

 

Σύμφωνα με  πληροφορίες  στις 12 Σεπτεμβρίου πρωτοκολλήθηκε εξώδικη διαμαρτυρία στο  Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Πάππου από 14 μηχανικούς της Πολεοδομίας  οι οποίοι  καλούν τον Δήμαρχο εντός 10 ημερών να αφαιρέσει τα ονόματα τους από τη λίστα του ΜΗΜΕΔ.

Κανείς από τους μηχανικούς που υπογραφούν την εξώδικη διαμαρτυρία ΔΕΝ ΕΧΕΙ τη ΔΙΕΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ σε καθήκοντα συμβάσεων έργων, μελετών και λοιπών Επιστημονικών  Υπηρεσιών.

Σε διαφορετική περίπτωση, όπως τονίζουν στο έγγραφο τους, καθιστούν υπεύθυνο το Δήμαρχο για κάθε ΠΙΘΑΝΗ ΒΛΑΒΗ του δημοσίου συμφέροντος.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι : ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ.

Όταν οι μηχανικοί θορυβημένοι για αυτήν την εξέλιξη απευθύνθηκαν στον κ.Σχίζα εκείνος δήλωσε ελισσόμενος πολιτικά ότι: Μην ανησυχείτε θα βρούμε άλλους από τους όμορους δήμους, ενώ ο διευθυντής της τεχνικής υπηρεσίας ο κος Μαραγκός δήλωσε ότι θα τηρήσουμε το γράμμα του νόμου.

 

Γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο;

Δε γνώριζαν ο Δήμαρχος Χρ. Παππούς ,ο κ. Σχίζας, ο γενικός γραμματέας του Δήμου κ. Αργυρόπουλος, την υπουργική απόφαση (ΑΔΑ 754Ξ465ΧΘΞ-ΧΧ5)https://mimed.ggde.gr/apofasi.pdf