Την έξοδο έδειξε ο Κουλοχέρης

Ότι ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης είναι κάθετος σε τακτικές και πρακτικές του παρελθόντος και σε παρωχημένες αντιλήψεις έχει διαρρεύσει εδώ και μήνες στην πόλη.

Η φήμη ότι κάποιοι κοστολογούν την αξιοπρέπεια τους έχει και αυτή διαρρεύσει.

 

Αναζητώντας στέγη που θα ικανοποιήσει τα προσωπικά τους αιτήματα τριγυρίζουν από παρουσίαση σε παρουσίαση ο μαϊντανός Κοκκόριας και ο πατέρας του.

 

Μετά την έξοδο που τους έδειξε ο Κουλοχέρης αναζήτησαν στέγη στον Μπουραΐμη.

 

Ο Κουλοχέρης έχει ξεκαθαρίσει ότι το ψηφοδέλτιο θα καταρτιστεί με δημοκρατικές διαδικασίες και αξιοκρατικό σύστημα.

Θέση στο ψηφοδέλτιο έχει εκείνος, που εργάζεται αποκλειστικά και μόνο για την πόλη. 

Δεν υπάρχουν μέλη δυο ταχυτήτων στην παράταξη Κουλοχέρη, δεν υπάρχουν ονόματα και ”πατεράδες”.

Αναμενόμενη επομένως η στάση απέναντι στον ΣΤΕΛΙΟ ΚΟΚΚΟΡΙΑ ο οποίος 

ενδιαφερόταν για την προσωπική του προβολή.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Κουλοχέρης δήλωσε στα fylikanea 

 

 

Όταν πήραμε την πρωτοβουλία να αναλάβουμε δράση – γιατί δεν αντέχαμε άλλο την παρακμή στη Φυλή – συμφωνήσαμε να ακολουθήσουμε ένα διαφορετικό δρόμο συλλογικής δράσης. Αποφασίσαμε να πορευθούμε μαζί με αξίες που δεν αναπαράγουν την παθογένεια που θέλουμε να ανατρέψουμε.

Προσωπικά εγώ ως επικεφαλής τοποθέτησα ακόμα και τον κ. Καμπόλη – ένα έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος – στην ίδια σειρά με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας γιατί σε εμάς δεν υπάρχουν μέλη δύο ταχυτήτων και δεν πρόκειται κανείς και καμιά να τύχει προνομιακής μεταχείρισης.

Από την πρώτη στιγμή εξήγησα σε όλα τα μέλη της παράταξης ότι ο αγώνας μας θα είναι δύσκολος, με χτυπήματα «κάτω από τη μέση από τη μέση» από το παλιό κατεστημένο της πόλης.

H ενασχόληση με τα κοινά στον δήμο μας έχει καταντήσει αρένα και για να αλλάξουμε τα πράγματα θα πρέπει να διαφυλάξουμε τις αρχές μας και την προσωπικότητά μας.

Κάποιοι στην πορεία επέδειξαν αλαζονεία, έλλειψη σεβασμού στα υπόλοιπα μέλη της παράταξης και ένα ήθος που δεν ταιριάζει σε μια παράταξη που θέλει να φέρει μια νέα αντίληψη για τα κοινά.

Τελευταίο κρούσμα τέτοιας συμπεριφοράς που αντιμετώπισα ήταν η περίπτωση του κ. Στέλιου Κοκκόρια.

Όποιος κοστολογεί την αξιοπρέπειά του, είναι παράδειγμα προς αποφυγή και δεν μπορεί να είναι ένας από εμάς.

Άτομα όπως ο κ. Κοκκόριας που επιδεικνύουν τέτοια συμπεριφορά θα οδηγούνται στην πόρτα της εξόδου από την παράταξη χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Αυτό είναι το εχέγγυο μας απέναντι στους δημότες της Φυλής ότι είμαστε μια διαφορετική επιλογή για την πόλη μακριά από τη συνδιαλλαγή και τις ιδιοτελείς επιλογές.
Όσο για αυτούς που επικροτούν τέτοιες συμπεριφορές θα ήθελα να πω ότι είναι δείγμα της γενικότερης πολιτικής τους στόχευσης και ηθικής.

Επειδή η κατάσταση στην πόλη μας είναι πλέον αφόρητη και πρέπει να ανατραπεί το συντομότερο, ενημερώνω τους πάντες ότι έχω μηδενική ανοχή σε φαινόμενα παραγοντισμού και συνδιαλλαγής.

 

Άνθρωποι όπως ο κ. Κοκκόριας που νόμιζαν

ότι είμαστε «μια από τα ίδια» με αυτούς που λυμαίνονται την εξουσία του Δήμου μας

δεν έχουν θέση ανάμεσά μας .

Εμείς θα συνεχίσουμε

να αγωνιζόμαστε μαζί με ανθρώπους που τιμούν τον λόγο τους, είναι ακέραιοι χαρακτήρες

και

θέλουν να προσφέρουν ώστε να αλλάξει η Φυλή σελίδα.