Της Απευθείας Ανάθεσης το Ανάγνωσμα!

Τουλάχιστον 1.8 εκατ. ευρώ έχουν δοθεί σε απευθείας αναθέσεις με πολλές εξ αυτών σε επιχειρηματίες εκτός του Δήμου Φυλής.

Οι απευθείας αναθέσεις έχουν απασχολήσει κατά καιρούς το Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτή τη φορά ο Καμπόλης και Χειλαδάκης στρίμωξαν τη διοίκηση για τα καμώματά της.

Την αρχή έκανε ο πρώην Αντιδήμαρχος, κ. Δημήτρης Καμπόλης, ο οποίος επιτέθηκε στον Δήμαρχο, κ. Χρήστο Παππού, για τα υπέρογκα ποσά που έχει υπογράψει σε απευθείας αναθέσεις.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:  «Φέτος ο Δήμος έδωσε τουλάχιστον 1.8 εκατ. ευρώ σε απευθείας αναθέσεις; Και μάλιστα με τις γνωστές 24άρες αναθέσεις! Χρήστο, εσύ τις έχεις υπογράψει!»

 

Αιχμές άφησε και ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Γκίκας Χειλαδάκης για τις απευθείας αναθέσεις που γίνονται στον οργανισμό «Πάρνηθα» με τις ευλογίες του κ. Μαυροειδή.

«Ήρθε η ώρα να βάλουμε στη ζυγαριά το σύνολο των απευθείας αναθέσεων και του συνολικού έργου που έχει γίνει» δηλώνει ο κ. Χειλαδάκης χωρίς ωστόσο να αναφέρεται στη νομιμότητα των αποφάσεων και στις διαδικασίες.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Χειλαδάκη στις επόμενες συνεδριάσεις θα ανοίξει ο φάκελος του οργανισμού «Πάρνηθα» που τόσο πολύ έχει απασχολήσει τα τελευταία Δημοτικά Συμβούλια σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις του κ. Μαυροειδή.