Το Πρώτο Διαδικτυακό Ψήφισμα για το Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής

Η δημοτική παράταξη ”Φυλή.Νέο ξεκίνημα” , την Πέμπτη 3/1 ξεκίνησε τη διεξαγωγή του πρώτου διαδικτυακού ψηφίσματος στο Δήμο Φυλής σχετικά με τον Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής.

Μπορείτε να βρείτε το ψήφισμα εδώ:

 

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα τη δημοτικής παράταξης Φυλή.Νέο ξεκίνημα:

 

Με αυτό το ψήφισμα κάνουμε πράξη την βασική αρχή της παράταξης:  Οι Δημότες έχουν τον πρώτο λόγο, και αποφασίζουν για το μέλλον του Δήμου. Ο σύγχρονος διάλογος, η συμμετοχή και η συναίνεση, θα μας οδηγήσουν στην επίλυση όλων των προβλημάτων. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ένα καλύτερο αύριο.

Η Δημοτική παράταξη  “Φυλή.Νέο ξεκίνημα” με δεδομένη την αγάπη για την περιοχή που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε και με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον της πόλης μας, εκφράζουμε, με αυτό το ψήφισμα δημόσια και συλλογικά την αγωνία μας για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.

 

Οι ερωτήσεις αφορούν τη συνέχιση της λειτουργίας της χωματερής, την ανταποδοτικότητα των χρημάτων που λαμβάνει ο Δήμος και την επιβάρυνση της υγείας των δημοτών από την χωματερή.

Τα αντισταθμιστικά που λαμβάνει ο Δήμος από την χωματερή είναι ένα μεγάλο πόσο που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για ωφέλεια του δημότη.

Δυστυχώς όμως ενώ θα έπρεπε να είμαστε ένας Δήμος πρότυπο, οι δημότες δεν έχουν δει στην καθημερινότητα τους αυτά τα χρήματα.

Σχετικά με το τρίτο ερώτημα και τις επιπτώσεις της χωματερής στην υγεία των δημοτών παραθέτουμε το ερώτημα που έθεσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής Αλέξανδρος Κουλοχέρης:

 Ποιος είναι ο λόγος που δεν έχει δημιουργηθεί  κέντρο υγείας ή νοσοκομείο στο  Δήμο των τόσων εκατομμυρίων όλα αυτά τα χρόνια;

Ο λόγος είναι ότι κάποιοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!

Ούτε η κεντρική διοίκηση, ούτε η τοπική εξουσία θέλουν να υπάρξει καταγραφή της αιτίας των θανάτων στην πόλη μας. 

 

Είναι μια πρώτη κίνηση που πιστεύουμε ότι πρέπει να αγκαλιαστεί από τους δημότες της Φυλής, γιατί η φωνή τους πρέπει κάποια στιγμή να ακουστεί.

%d bloggers like this: