Το Ζεφύρι … αγκάλιασε τον Κουλοχέρη

Το καλαίσθητο εκλογικό κέντρο της παράταξης «ΦΥΛΗ. ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» άνοιξε κι επίσημα για τους δημότες που μπορούν να ενημερώνονται για τις θέσεις και να συνομιλούν με υποψηφίους.

 

 

Σε μια πρωτότυπη τελετή εγκαινιών, εκατοντάδες κόσμου πλημμύρισαν από νωρίς τον κεντρικό δρόμο του Ζεφυρίου, την οδό Παναγίας Γρηγορούσης, προκειμένου να ακούσουν τον υποψήφιο Δήμαρχο Φυλής, κ. Αλέξανδρο Κουλοχέρη, και να γνωρίσουν τους Ζεφυριώτες υποψηφίους του ανεξάρτητου συνδυασμού.

 

 

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος σπάζοντας για άλλη μια φορά το… πρωτόκολλο κατά την έλευσή του έκανε μια προσπάθεια να χαιρετήσει έναν προς έναν τους πολίτες, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με χαμόγελα και επευφημίες.

 

Από την εντυπωσιακή εξέδρα με τα συνθήματα

«Ο Δήμαρχος στη πρώτη γραμμή»

και

«Μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα»

ο κ. Κουλοχέρης άγγιξε τους Ζεφυριώτες με ένα μεστό πολιτικό λόγο και ξεκάθαρες κουβέντες για την επόμενη ημέρα ως Δήμαρχος Φυλής.

 

 

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι σε κάθε συνάντηση που έχει με δημότες ακούγεται μια προτροπή: Προχώρα και άλλαξε τα όλα! Γιατί Οι δημότες της Φυλής βαρέθηκαν το «μια από τα ίδια» και θέλουν να γυρίσουν σελίδα.

 

 Στη  συνέχεια δήλωσε :

Θα υπάρξει μηδενική ανοχή στη παραβατικότητα.

Ο Δήμος Φυλής θα είναι σε συναγερμό, μέχρι να αποκατασταθεί ο νόμος και η τάξη στην πόλη.

Θα κινήσω ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ

για να επιστρέψει το αίσθημα ασφάλειας σε όλους τους δημότες.

Άξιο αναφοράς ήταν το γεγονός ότι ο κόσμος παρέμεινε και μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Κουλοχέρη, θέλοντας να συνομιλήσουν μαζί του και να του μεταφέρουν τόσο τα προβλήματά τους, όσο και τη στήριξη του προς το πρόσωπο του.

This slideshow requires JavaScript.