Ξαφνική Αγάπη του Δημάρχου Για τον Εργολάβο της Στέγης

Την απάντηση του Δημάρχου Χρήστου Παππού για τη Στέγη των Ηπειρωτών ανέμεναν σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Σήμερα,Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά την ερώτηση που έθεσε ο Γκίκας Χειλαδάκης σχετικά με την επιστολή ,περίμεναν οι  υπογράφοντες Ηπειρώτες την απάντηση του Δημάρχου για τη Στέγη των Ηπειρωτών.

Αντί αυτού ο Δήμαρχος ξέχασε ότι ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ  πριν 5 ημέρες τον εργολάβο και σήμερα τον ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕ  επειδή όλα πάνε με ταχείς ρυθμούς.

Με έκπληξη ακούσαμε σήμερα ότι οι εργασίες συνεχίζονται  με γοργούς ρυθμούς και θα τελειώσει  “πατ κιουτ” όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναρωτιόμαστε τι άλλαξε ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ;

Ενώ το  Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου  δήλωνε ότι  ο εργολάβος είναι ”σκιτζης΄΄

σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου, ΤΟΝ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ.

Γιατί δεν απάντησε σε όσα  του καταγγέλλουν  στην επιστολή τους ;

Για μια ακόμα φορά όπως έκανε και  στην τελευταία εκδήλωση των Ηπειρωτών, παίζοντας με την νοημοσύνη των πολιτών ΔΕΝ ΕΙΠΕ  ποιος είναι ο πραγματικός υπαίτιος της καθυστέρησης του έργου.

Εμείς θα είμαστε εδώ και θα αναμένουμε τις απαντήσεις σε όσα του καταλογίζουν με την επιστολή τους οι Ηπειρώτες αλλά το ίδιο μας δήλωσε και ο κος Χειλαδακης :

« Η σύζυγος μου είναι από την Ήπειρο και διατηρώ άριστες σχέσεις με όλους τους Ηπειρώτες. Σήμερα δε πήρα απαντήσεις από τον Δήμαρχο αλλά ούτε και από τον κύριο Σχίζα αλλά   θα συνεχίσω όμως να πιέζω να μάθω την αλήθεια για το κτίριο.»

Παραθέτουμε την επιστολή : https://fylikanea.gr/gia-prwth-fora-h-alhtheia-gia-thn-stegh-twn-hpeirwtwn/

 

%d bloggers like this: