Χειλαδάκης: ”Βόμβα για διπλοπληρωμές” και Αβράμης: ”Σταματήστε επιτέλους τους Α.Π.Ε. των έργων”

 

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο η αποκάλυψη του Χειλαδάκη ότι υπάρχουν εργολάβοι που έχουν ΔΙΠΛΟ ΠΛΗΡΩΘΕΙ.

Στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής 12 Οκτωβρίου ο κ. Χειλαδάκης έφερε ως ερώτημα προ ημερησίας διατάξεως τα εξής:

«Ο κ. Θραψανιώτης έχει διπλοπληρωθεί από το δήμο και αν ναι πότε και πως; Μπορούμε να έχουμε όλη την καρτέλα του κ.Θραψανιώτη και τα εντάλματα στο Δημοτικό Συμβούλιο»

με τον Δήμαρχο να διαβεβαιώνει ότι:

«Ο κ. Θραψανιώτης πληρώθηκε  μια φορά με τα ληξιπρόθεσμα επί διοικήσεως Μπουραΐμη και μια ακόμη με τα ληξιπρόθεσμα επί διοικήσεως δικής μου».

Ο Γκίκας Χειλαδάκης συμπλήρωσε:

«Χαίρομαι που παραδεχτήκατε ότι διπλοπληρώθηκε ο κ. Θραψανιώτης» λόγια που εξόργισαν τον Δήμαρχο που είπε: «Δεν θα βάζεις στο στόμα λόγια που δεν είπα» συμπληρώνοντας την συνηθισμένη προτροπή «Όποιος έχει τον παραμικρό ενδοιασμό να απευθυνθεί στον Εισαγγελεα».

Καμία  ουσιαστική απάντηση από Μπουραΐμη. Κανείς δεν έβγαλε συμπέρασμα από τα λεγόμενα του.

 Ο Μπουραΐμης δεν έδωσε καμιά σαφή απάντηση.

Ξεκίνησε από το «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα», είπε για μια επιστολή που έκανε..για μια που θα κάνει …για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μενίδι και έκλεισε λέγοντας ότι έπρεπε να είχε πληρωθεί μόνο μια δόση.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε την απάντηση του Μπουραΐμη.

 

 

«Σταματήστε επιτέλους τους Α.Π.Ε. των έργων » τόνισε ο Αβράμης

 

Ισοπέδωσε την τεχνική υπηρεσία και τον Δήμαρχο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΕΥ-ΠΟΛΙΣ κ. Αβράμης όταν τόνισε στο δημοτικό συμβούλιο ότι δεν ψηφίζει τους Α.Π.Ε. των έργων.

Ψηφίζοντας  Α.Π.Ε σημαίνει δίνω επιπλέον χρήματα σε  εργολάβους

Απευθύνθηκε στην τεχνική υπηρεσία ζητώντας να γίνονται πιο σοβαρές μελέτες ώστε να μην χρειάζεται  ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ παραπάνω χρήματα στους εργολάβους.