«Χείρα βοηθείας» το λεωφορείο για τους φοιτητές από τον Σύλλογο Νέων Φυλής

Ο Σύλλογος Νέων Φυλής έθεσε σε λειτουργία, πρόσφατα, το πιλοτικό πρόγραμμα μεταφοράς των φοιτητών με πούλμαν από τα Άνω Λιόσια στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Συγκεκριμένα, καθημερινά πραγματοποιούνται δρομολόγια από και προς Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και Πολυτεχνείο. Η αναχώρηση και η επιστροφή πραγματοποιούνται στον κορμό των λεωφορείων και στον σταθμό του προαστιακού στα Άνω Λιόσια.

Το πρόγραμμα απευθύνεται μόνο σε φοιτητές ανεξαρτήτως έτους και ήδη περισσότεροι από 112 φοιτητές εξυπηρετούνται σε μόνιμη βάση.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Φυλής, Φωτεινή Κόκκινου, δήλωσε τα εξής:

«Η μετακίνηση των φοιτητών με πούλμαν είναι μια δράση που θέσαμε σαν στόχο από την ημέρα ίδρυσης του συλλόγου μας. Φέτος, το καταφέραμε!

Πραγματοποιείται σε πολλούς δήμους της χώρας και αποτελεί στήριγμα για όλους τους φοιτητές που ταλαιπωρούνται για να έχουν πρόσβαση στη σχολή τους. Κάθε φοιτητής στη θέση του, με δυνατότητα μελέτης, χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς ταλαιπωρία στην Αθήνα».

Για πληροφορίες και εγγραφές στο πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνείτε στο 6979387914 ή καθημερινά στο Κέντρο Νεολαίας και Πολιτισμού του συλλόγου Νέων στην οδό Εμμανουήλ Ξάνθου και Μιχαήλ Βόδα στα Άνω Λιόσια (πίσω από το ΙΚΑ).