Site icon New

Ανεξαρτητοποίηση Του Πρόεδρου Του Τοπικού Συμβουλίου Της Δ.Ε Φυλής

Στις 4 Μαΐου πρωτοκολλήθηκε η ανεξαρτητοποίηση του Διονύση Βλάχου από την παράταξη του Χρ. Παππού.

Ολόκληρο το κείμενο της ανεξαρτητοποίησης:

 

 

Κα Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου

Αγαπητοί Συνδημότες
Στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 έθεσα υποψηφιότητα με την παράταξη ” ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ” του σημερινού Δημάρχου Χρήστου Παππού και εκλέχτηκα πρώτος Τοπικός Σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο της Δ.Ε Φυλής.
Με βάση αυτο το αποτέλεσμα ήταν ευνόητο να οριστώ Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου μέχρι και την 28 Απριλίου 2023.
Όλο αυτο το διάστημα υπηρέτησα με ακεραιότητα τον τόπο μου ως Πρόεδρος της Κοινότητας αλλά και τον ευρύτερο καλλικρατικό Δήμο.

 

 

Η οργάνωση και η διαχείριση της Κοινότητας και των εργασιών που την αφορούν θα πρέπει να αποτελεί συνεργασία Αντιδημάρχου και Προέδρου.
Η άρνηση της Αντιδημάρχου να με ενημερώνει για πράγματα που αφορούν την Δημοτική Ενότητα αποτελεί για μένα προσωπική προσβολή, καταστρατήγηση των δημοκρατικών ενεργειών και ανατρεπτικός παράγοντας για την σωστή λειτουργία της κοινότητας.

 

 

Έδωσα αγώνα και προσπάθησα ( όσο αυτο μου επιτρεπόταν) να δώσω λύσεις σε σημαντικά ζητήματα, με μοναδικό γνώμονα αποκλειστικά τον σεβασμό προς τους Δημότες και την προάσπιση του κοινού και όχι του προσωπικού συμφέροντος.

 

Η τακτική της παράταξης της αλαζονείας και ο τρόπος διοίκησης που έχει επιλέξει είναι ένα απολυταρχικό καθεστώς που λειτουργεί υπόγεια κεκλεισμένων των θυρών.

 

 

 

Δεχόμουν ενα ανεξήγητο και αναίτιο ” ΠΟΛΕΜΟ” απο στενούς συνεργάτες του Δημάρχου που την 28 Απριλίου του 2023 επικαλέστηκαν τις διατάξεις ενός νόμου και προχώρησαν σε ψηφοφορία μεταξύ των εκλεγμένων μελών του Τοπικού Συμβουλίου της Δ.Ε Φυλής για την επανεκλογή Προέδρου.
Είναι κάτι παραπάνω απο προφανές ότι μέσω αυτής της μεθόδευσης και βέβαια με άνωθεν εντολή ” ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΗΚΑ” απο την θέση του Προέδρου που δικαίως κατείχα με εντολή των ΔΗΜΟΤΩΝ μέχρι τότε.

 

Με καταψήφισαν τα δυο απο τα τέσσερα μέλη της παράταξής μου ” ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” στηρίζοντας το πρώτο εκλεγμένο μέλος της παράταξης ” ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ” του κου Μπουραίμη με τις ευλογίες του Δημάρχου Χρήστου Παππού.

 

 

Χωρίς καμία προσωπική πικρία αλλά με αίσθημα ματαίωσης και απογοήτευσης, με την δημόσια αυτή δήλωσή μου αποχωρώ απο την παράταξη του Χρήστου Παππού ” ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” και καθίσταμαι  ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος Δ.Ε Φυλής κατα τα προβλεπόμενα στον σχετικό κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.

 

Απευθυνόμενος με απόλυτο σεβασμό στους συνδημότες μου τιμώντας την εμπιστοσύνη τους, παραμένω ενεργός στα αυτοδιοικητικά πράγματα του Δήμου και της Κοινότητας και δηλώνω παρών σε όλες τις μάχες για το καλό του τόπου μας.

 

 

Ο Ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος Δ.Ε Φυλής
Βλάχος Διονυσιος

 

 

Exit mobile version