Site icon New

Αλ. Κουλοχέρης: «Καλές περιπλανήσεις, δίκαιε Αριστείδη του Δήμου Φυλής»

 

Η απάντηση του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Φυλή. Νέο Ξεκίνημα» κ. Αλέξανδρου Κουλοχέρη αναφορικά με τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης του κ. Αριστείδη Μπρέμπου.

 

Αναλυτικά:

 

” Η αποχώρησή του Αριστείδη Μπρέμπου θεωρείται από καιρό αναμενόμενη, καθώς είχε διαπιστωθεί ότι συγκεκριμένες πρακτικές του δεν ήταν συμβατές με τη φιλοσοφία και τις αρχές της παράταξής μας.

 

Με την ανακοίνωσή του, απλά μας υπενθύμισε ότι εκπροσωπεί μια παλαιάς κοπής πολιτική και επιβεβαίωσε ότι δεν έχει θέση στην ομάδα μας.

Είναι εκείνος άλλωστε που δεν άρθρωσε λέξη όταν εμείς, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, καταγγέλλαμε τα σημεία και τέρατα της δημοτικής αρχής, είναι εκείνος που έθεσε υποψηφιότητα εκτός της γειτονιάς του της Χασιάς για να εκλεγεί, είναι εκείνος που δεν έχει το θάρρος να αποχωρήσει από τη δημοτική παράταξη και να παραδώσει την έδρα του όπως ορίζει ο νόμος, παρά μόνο με τη γνωστή συνταγή του προσπαθεί να εξαργυρώσει κάποια μελλοντική θέση στα δημοτικά δρώμενα.

Είναι δηλαδή ένας γνωστός περιπλανώμενος!

 

Εμείς τον αγκαλιάσαμε με τις όποιες παθογένειες, προσπαθήσαμε να πάρουμε ότι μπορούσαμε από την εμπειρία του, ωστόσο απέδειξε ότι δεν οραματίστηκε μαζί μας ένα Νέο Ξεκίνημα για τον τόπο μας, παρά μόνο μια νέα θέση στα δημοτικά δρώμενα.

 

Είμαστε βέβαιοι ότι η κοινή γνώμη έχει σχηματίσει την άποψή της και η τοπική κοινωνία αντιλαμβάνεται τις στοχεύσεις καθενός από αυτούς.

 

«Δίκαιε Αριστείδη» του Δήμου Φυλής, καλές περιπλανήσεις!  ”

Exit mobile version