Έβαλαν τους γονείς να καθαρίσουν το σχολείο στη Χασιά!!!

Από όπου και να πιάσεις τη διοίκηση Παππού θα ανακαλύψεις την πλήρη αδιαφορία της για τους μαθητές αυτού του Δήμου.

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού της Χασιάς

ζήτησε από τους γονείς να καθαρίσουν το σχολείο

μετά την συνάντηση που είχαν με τον Κρεμύδα.

 

 

Εύλογα οι γονείς αναρωτιούνται:

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

 

 

Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει χαρακτηριστικά:

”….Έτσι και φέτος λοιπόν, συναντηθήκαμε στο χώρο του σχολείου μας την περασμένη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου με τη Διευθύντριά μας.

Διαπιστώσαμε λοιπόν, πως τα προβλήματα φέτος ήταν ιδιαίτερα αυξημένα και αφορούσαν βασικούς τομείς όπως ο έλεγχος του κτιρίου πριν την υποδοχή των μαθητών ώστε να διορθωθούν τυχόν βλάβες, αίθουσες διδασκαλίας χωρίς επαρκή αερισμό, ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό αλλά και στο προσωπικό καθαριότητας!

Οι εκπαιδευτικοί μας έκαναν ότι περνούσε απ’ το χέρι τους προκειμένου να σουλουπώσουν τον χώρο του σχολείου!

Την επόμενη μέρα συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο της Α’ βάθμιας εκπαίδευσης Γιάννη Κρεμύδα, για να του εκθέσουμε και εμείς με την σειρά μας, τις ανάγκες του σχολείου μας. Περιμένουμε να πράξει αναλόγως δίνοντας λύσεις στα προβλήματα του σχολείου μας.

Αποφασίσαμε να βοηθήσουμε τους εκπαιδευτικούς μας στην καθαριότητα και σε όποιες άλλες εργασίες θα μπορούσαμε να συνδράμουμε και εμείς οι γονείς. Έτσι προέκυψε και η πρόσκληση, σε όλους εσάς, προς βοήθεια την περασμένη Πέμπτη….”

 Ο Σύλλογος αντί να διεκδικήσει από τον Κρεμυδα τα απαραίτητα για το σχολείο και τους μαθητές αρκέστηκε να ”μαλώσει” τους γονείς που δεν καθάρισαν το σχολείο.

 

Αυτή είναι η δουλειά του Συλλόγου; Να καθαρίζει; Να μαλώνει τους γονείς; Να σιγοντάρει την ανίκανη διοίκηση;

 

Η ανακοίνωση γράφει

Εν κατακλείδι, έχουμε να εκφράσουμε το παράπονό μας, όσον αφορά τα «καλέσματά» μας στις περιπτώσεις που κρίνεται απαραίτητο. Όπως και πέρσι, έτσι και εφέτος, η συμμετοχή των γονέων που ανταποκρίνονται είναι ελάχιστη (τους οποίους φυσικά τους ευχαριστούμε με το παραπάνω). Θέλουμε να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον για τα παιδιά σας και το σχολείο μας! Δεν γίνεται με τόσο μικρή συμμετοχή να καταφέρουμε ικανοποιητικά αποτελέσματα!

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

 

 

 

Discover more from New

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading