Τα παραμύθια δυστυχώς τελείωσαν για κάποιες Σταχτοπούτες.

Δάκτυλος» Παππού σε εργαζόμενους του Δήμου για παρουσία και... likes! Δίνουν γραμμή με απειλές, απαγορεύοντας την παρουσία στην ομιλία Κουλοχέρη και την αλληλεπιδραση στο διαδίκτυο. 

Στην πόλη μας τον τελευταίο καιρό διαδραματίζονται εικόνες που μας γυρίζουν χρόνια πίσω σε άσχημες εποχές.

Εδώ και μέρες ακούγεται ότι άτομα που πρόσκεινται σε διαφορετική παράταξη από αυτήν της διοίκησης δέχονται απειλές να συμμορφωθούν προς την “κραταιά ιδεολογία” της διοίκησης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι διοικούντες έχουν δώσει γραμμή σε εργαζομένους του Δήμου να κάνουν like μόνο σε ανθρώπους της δημοτικής αρχής, να μην κρατούν επαφές από άλλες παρατάξεις και φυσικά να μην δώσουν το παρόν στην ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Φυλής, κ. Αλέξανδρου Κουλοχέρη.

Δυστυχώς πρόκειται για τακτικές που δεν προωθούν ούτε την πόλη μας, ούτε τη δημοκρατία, ούτε την ελεύθερη βούληση των δημοτών.

Απλά να θυμίσουμε ότι κάποιοι άνθρωποι πάλεψαν για την Ελευθερία και εμείς εν έτει 2018 δε γίνεται με αυταρχισμό και να απαγορεύουμε την ελευθερία έκφρασης.

Ο πανικός είναι κακός οδηγός και προωθεί αντιδημοκρατικές και φασιστικές φωνές σε μια πόλη που έχει ανάγκη την πολυφωνία και την κανονικότητα.

Όλη αυτήν την κατάσταση θέλησε να σχολιάσει ο εξαίρετος συμπολίτης μας αρχιτέκτονας-μηχανικός Δημήτρης Λιόσης ο οποίος καυτηριάζει, με το δικό του απαράμιλλο ύφος τις σκοτεινές πρακτικές  της διοίκησης.

Ποιά δύναμη ωθεί έναν εργαζόμενο (τοποθετημένο πρόσκαιρα από τη διοίκηση) να επιβάλλεται σε έναν άλλο, μόνο και μόνο επειδή βρίσκεται σε θέση φαινομενικά διοικητική;
Και ποια εξουσία νομιμοποιεί έναν εκλεγμένο να καθορίζει την πολιτική βούληση του οποιουδήποτε εργαζομένου, όταν μάλιστα ο πρώτος είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά;
Μήπως περίσσεψαν τα καλάμια τα τελευταία χρόνια;
Μήπως κάποιοι έχουν μπερδέψει το καθήκον με τις βούρτσες;
Μήπως η ανοχή χαλάρωσε τόσο που ανέβασε πολλούς χωριάτες στο κρεβάτι;
Ή απλά ήρθε η ώρα που έπεσαν οι μάσκες;
Κάποιοι έχετε ζαλιστεί πολύ από την εξουσία που νομίζετε ότι έχετε και φαντασιώνεστε ότι νομιμοποιείστε να απειλείτε εργαζομένους και δημότες.
Ξεκαβαλήστε παιδιά!
Οι εργαζόμενοι δεν είναι κολίγοι κανενός.
Και τα δικαιώματα των δημοτών δεν τους υποχρεώνουν απέναντι σε κανένα.
Θα κάνουν like όπου θέλουν, θα κοινοποιήσουν ό,τι θέλουν και πολύ περισσότερο θα παρευρεθούν όπου και όποτε κρίνουν οι ίδιοι ότι τους εκφράζει.
Και στην τελική τί φοβάστε τόσο πολύ;
Μήπως και σκάσει η πολυδιαφημισμένη σας σαπουνόφουσκα;
Μήπως ακούσουν καμιά αλήθεια;
Τα παραμύθια δυστυχώς τελείωσαν για κάποιες Σταχτοπούτες.
Οι καρέκλες θα ξαναγίνουν κολοκύθες και οι αναβαθμισμένοι υποκόμοι θα ξανατρέξουν σαν ποντίκια στις τρύπες τους.