Δ.Τ._ΣΥΡΙΖΑ Ο.Μ. Χασιάς -Φυλής : Δυσμενείς εξελίξεις στην περιοχή μας απαιτούν εγρήγορση και δυναμική παρέμβαση

 

 Δελτίο Τύπου εξέδωσε η  Οργάνωση Μελών (ΟΜ) Χασιάς-Φυλής σχετικά με αρνητικές εξελίξεις σε φλέγοντα θέματα της περιοχής του Δήμου Φυλής. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυσμενείς εξελίξεις στην περιοχή μας απαιτούν εγρήγορση και δυναμική παρέμβαση στα δημόσια πράγματα του λαϊκού παράγοντα και κάθε οργανωμένης συλλογικής φωνής στη Δυτική Αττική:

 Για δύο (2) τουλάχιστον ημέρες οι κάτοικοι της Φυλής και τα παιδιά τους εισπνέουν το τοξικό νέφος που προκλήθηκε από εκτεταμένη πυρκαγιά στον ΧΥΤΑ Φυλής, μετά την αυτό-ανάφλεξη (;) ασκέπαστων σκουπιδιών το Σάββατο το βράδυ (!).

Ο αρμόδιος Υπουργός, ο Περιφερειάρχης κ. Πατούλης, η ηγεσία του ΕΔΣΝΑ και ο Δήμαρχος Φυλής έχουν ευθύνες… και για τα πεπραγμένα τους και για τις παραλείψεις και την αφωνία τους. Σε αγαστή σύμπνοια, τα καλοταϊσμένα από την «λίστα Πέτσα» ΜΜΕ, έχουν παραπέμψει το θέμα στις καλένδες.

Ποιος ευθύνεται για την χωρίς σχέδιο, μέθοδο και πρόγραμμα εναπόθεση σκουπιδιών στον ΧΥΤΑ;

Ποιος ευθύνεται που δεν γίνεται καθημερινά χωματοκάλυψη των σκουπιδιών, όπως προβλέπεται, με πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς; Ποιος ευθύνεται για την ανεξέλεγκτη μεταφορά στον ΧΥΤΑ μεγάλων ποσοτήτων compost τύπου (CLO) σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες από το ΕΜΑΚ Φυλής;

Κι επιτέλους ποιος θα ενημερώσει τους κατοίκους της περιοχής, αν υπάρχει σχέδιο συνολικής επίλυσης και αν η εφαρμογή του μπορεί να ενταχθεί στο ορατό μέλλον;

 

Πάντως όχι ο πιο κοντινός στους πολίτες της Φυλής Δήμαρχος Χρ. Παππούς, που ως αδρά ωφελημένος από τα οικονομικά ανταλλάγματα για τον ΧΥΤΑ, τα αποκαλούμενα και ως «σκουπιδολεφτά» στήνει αναπτυξιακές εταιρείες για να τα αξιοποιήσει, υπό την διεύθυνση και τις εγνωσμένες ικανότητες του κατηγορούμενου για τα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή.

Αλλά γι’ αυτό έχουμε να πούμε πολλά περισσότερα.

Μια ματιά στην τετρασέλιδη αναφορά που απέστειλε η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, μπορεί να πείσει και τον πιο κακόπιστο συμπολίτη μας.

Δεν έπεισε όμως απ’ ότι φαίνεται τον Δήμαρχό μας, που «αγκάλιασε» τον Στ. Πουλή, τον εκλεκτό του Άδωνι Γεωργιάδη, και παρέδωσε στα χέρια του την αναπτυξιακή τύχη του τόπου μας.

Και για όσους έχουν ακόμα αμφιβολίες ή δεν ενημερώθηκαν επαρκώς από τα ταϊσμένα με ζεστό κρατικό χρήμα κανάλια, ας ρίξουν μια ματιά για τα «έργα και τις ημέρες» του εν λόγω τύπου στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.documentonews.gr/article/apokalypsh-243000-eyrw-kaine-ton-aristo-ths-fakhs-kai-eklekto-toy-adwnh-gewrgiadh-stamath-poylh.

Εκεί θα μάθει για όλες τις εξοργιστικές «ατασθαλίες» στο ΚΕΕΛΠΝΟ, του νέου επικεφαλής της αναπτυξιακής του Δήμου Φυλής, αυτές τουλάχιστον που ερευνά η Δικαιοσύνη.

Και τότε θα καταλάβει, πού στηρίχτηκε ο Δήμαρχός μας, όταν οραματίστηκε την Φυλή να γίνεται η siliconvalley της Αττικής, υπό την διαχείριση ενός αποτυχημένου υποψήφιου βουλευτή και υπόδικου μάνατζερ.  

Discover more from New

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading